Zarządzanie jakością żywności
Menu
Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
Dane szczegółowe
podtytul: | Ujęcie technologiczno-menedżerskie |
Seria: | ŻYWNOŚĆ JAKOŚĆ TECHNOLOGIA |
Autorzy: | Luning P. A., Marcelis W. J., Jongen W. M. F. |
Wydanie: | 1 |
Języki: | polski |
Tłumaczenie: | Źródłowski Zdzisław |
Oprawa: | Miękka |
Liczba stron: | 412 |
Rok wydania: | 2016 |
Wydawnictwo: | WNT |
ISBN: | 8320429668 |
Język oryginału: | angielski |
Tytuł oryginału: | FOOD QUALITY MANAGEMENT: A TECHNO-MANAGERIAL APPROACH |
Ilość stron: | 412 |