Pozycja niedostępna

Jeżeli chcesz dostać powiadomienie gdy pozycja będzie dostępna podaj swój e-mail.

Menu
Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
Dane szczegółowe
podtytul: Ujęcie technologiczno-menedżerskie
Seria: ŻYWNOŚĆ JAKOŚĆ TECHNOLOGIA
Autorzy: Luning P. A., Marcelis W. J., Jongen W. M. F.
Wydanie: 1
Języki: polski
Tłumaczenie: Źródłowski Zdzisław
Oprawa: Miękka
Liczba stron: 412
Rok wydania: 2016
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 8320429668
Język oryginału: angielski
Tytuł oryginału: FOOD QUALITY MANAGEMENT: A TECHNO-MANAGERIAL APPROACH
Ilość stron: 412