Zarządzanie jakością żywności
Menu
Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.
Dane szczegółowe
podtytul: | Systemy, koncepcje, instrumenty |
Autorzy: | Wiśniewska Małgorzata, Malinowska Ewa |
Języki: | polski |
Oprawa: | Miękka |
Liczba stron: | 390 |
Rok wydania: | 2011 |
Wydawnictwo: | Difin |
ISBN: | 9788376415048 |
Ilość stron: | 390 |