Pozycja niedostępna

Jeżeli chcesz dostać powiadomienie gdy pozycja będzie dostępna podaj swój e-mail.

Menu
W książce, w części ogólnej, w chronologicznym porządku scharakteryzowano: środowisko naturalne ryb i bezkręgowców morskich, metody ich pozyskiwania, gatunki poławianych zwierząt morskich, ich wartość użytkową. W obszernej części szczegółowej omówiono poszczególne procesy technologiczne, dotyczące obróbki surowców morskich, m.in. Takie jak: chłodzenie, zamrażanie, suszenie, solenie i marynowanie, wędzenie, konserwowanie, wytwarzanie mączki rybnej, koncentratów i izolatów białkowych.
Dane szczegółowe
Seria: ŻYWNOŚĆ JAKOŚĆ TECHNOLOGIA
Autorzy: Sikorski Zdzisław E.
Wydanie: 1
Data wprowadzenia: 2004-10-04
Języki: polski
Oprawa: Miękka
Liczba stron: 391
Rok wydania: 2016
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 832042867X
Ilość stron: 391