Pomidory Kuchnia smakosza
Menu
? Urozmaicone przepisy.
Pomidory ? marynowane albo pasteryzowane, na danie główne albo na przystawkę, przyprawione w sposób całkiem prosty albo wyrafinowany ? smakują przy każdej okazji.
? Cenne informacje.
O odmianach znanych od dawna i tych nowo odkrytych, o pomidorach z warzywniaka albo z własnego ogrodu, a także o ich kupowaniu, przechowywaniu i zastosowaniu kulinarnym.
? Pewny sukces.
Ten, kto wie, jak to się robi, z przyjemnością gotuje dla rodziny i przyjaciół, dobrze się przy tym bawiąc.
Pomidory ? marynowane albo pasteryzowane, na danie główne albo na przystawkę, przyprawione w sposób całkiem prosty albo wyrafinowany ? smakują przy każdej okazji.
? Cenne informacje.
O odmianach znanych od dawna i tych nowo odkrytych, o pomidorach z warzywniaka albo z własnego ogrodu, a także o ich kupowaniu, przechowywaniu i zastosowaniu kulinarnym.
? Pewny sukces.
Ten, kto wie, jak to się robi, z przyjemnością gotuje dla rodziny i przyjaciół, dobrze się przy tym bawiąc.
Dane szczegółowe
Seria: | KUCHNIA SMAKOSZA |
Autorzy: | Schinharl Cornelia |
Wydanie: | 1 |
Data wprowadzenia: | 2011-09-22 |
Języki: | polski |
Oprawa: | Kartonowa |
Liczba stron: | 144 |
Rok wydania: | 2011 |
Wydawnictwo: | MAK |
ISBN: | 9783863800062 |
Ilość stron: | 144 |